Új aloldal

Elkészült a domain újabb aloldala. Informatika szaktanácsadó és mesterpedagógus lettem, így arra gondoltam egy saját oldallal segítem az informatika tanítást. Ezen az oldalon is folyamatosan teszek bejegyzéseket és a menüket is frissítgetem. Hasznos oldalak listájával, jogszabálygyűjteménnyel és oktatáshoz használható linkekkel segítem az oldalra látogatókat.

szaktan

A szaktanácsadás oldal elérhető innen!

Érdemes rendszeresen visszalátogatni az újabb hírekért és a frissülő listákért is!

Tanulgatom

Az oldal motorja WP, amit a tárhely szolgáltatónál fel lehet telepíteni. Olvasgattam róla és most a beállításokat nézegetem. Próbálok egyszerű és használható oldalt összeállítani. Készítettem  egy favikont is és ki is tettem. Még néhány beállítás nem tökéletes, de lassan működik az oldal.

wp logo

Elindultunk

Az új év új lehetőséget hozott számomra. Az elhatározás tetté érett és regisztráltattam ezt a domaint és tárhelyet is béreltem mellé. Elindult a balaen.hu. Terveim szerint személyes és szakmai bejegyzésekkel teszem érdekessé az oldalt, segítve tanár kollégáimat is.

További terveimben szerepel, hogy a már kész és működtetett oldalaimat is erre a tárhelyre gyűjtöm és innen is elérhetőek lesznek.
2015

Várom az érdeklődőket!